۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

سلسله نشست‌های آشنایی با کشورهای اسلامی: ترکیه

ارسال شده در تاریخ 1403/02/26
سلسله نشست‌های آشنایی با کشورهای اسلامی: ترکیه

نشست گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی دانشگاه الزهراء با عنوان «سلسله نشست‌های آشنایی با کشورهای اسلامی(1): ترکیه» در 24 اردیبهشت ماه 1403 در دانشکده الهیات با حضور دانشجویان این رشته برگزار شد. برگزاری این سلسله نشست ها در ارتباط با درس وضع کنونی جهان اسلام مقطع کارشناسی در رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی است. سخنرانان حاضر در این نشست خانم صدا اوزدمیر (Seda Özdemir) و خانم فاطمه اریک (Fatma Erik) از دانشجویان بین المللی دانشگاه الزهراء بودند که به تشریح و توصیف کشور ترکیه با تاکید بر اوضاع کنونی آن پرداختند. معرفی کلی از کشور ترکیه، موقعیت جغرافیایی آن، تاریخ این سرزمین، جایگاه کنونی آن در جهان اسلام، فرهنگ، آداب و رسوم ترکیه و به ویژه وضعیت زنان این کشور از محورهای بحث خانم اوزدمیر و خانم اریک بود. همچنین در این جلسه گفتگو و پرسش و پاسخ متقابلی بین دانشجویان رشته تاریخ و تمدن ملل اسلامی و سخنرانان ترکیه ای حاضر در جلسه صورت گرفت.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_islamichis_block2308
فیلم مرتبط
گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه سوم، دانشکده الهیات کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058923+ فاکس : 982188058923+
 theology@alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.