برگزاری کارگاه در کشور زیمبابوه با موضوع «پل زدن فرهنگها از طریق دانش و هنر» و دکتر زهرا سادات میرهاشمی، رییس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا(س) در این کارگاه در دو بخش سخنرانی داشتند.
کارگاه تبادل فرهنگی و هنری تعاملی با موضوع «پل زدن فرهنگها از طریق دانش و هنر» به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمبابوه و شبکه حمایت از نویسندگان زن آفریقا و با حمایت اداره ارتباطات فرهنگی بینالمللی زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور سرکار خانم دکتر میرهاشمی، رییس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا(س) در شهر حراره پایتخت کشور زیمباوه برگزار شد.
خانم دکتر میرهاشمی در بخش اول سخنانشان به پیشرفت های شاخص زنان در جمهوری اسلامی ایران در سایه اصول قانون اساسی در حمایت از زنان با ذکر برخی از این اصول پرداختند و گزارشی از دستاوردهای زنان در حوزه های آموزش، پزشکی- بهداشت، مدیریت- سیاست، اقتصاد و ورزش را ارائه نمودند. همچنین متذکر شدند که بانوان ایرانی در همه ابعاد ورزش از رقابت در عرصه جهانی گرفته تا بعد مدیریتی ورزش فعال هستند. در تمام این فعالیتها، با رعایت شأن و منزلت و حجاب بانوی ایرانی و مسلمان در رقابت ها شرکت نموده و مورد احترام قرار میگیرند به گونه ای که الگویی برای ورزشکاران کشورهای مسلمان برای حضور با پوشش اسلامی و برای ورزشکاران سایر کشورها برای انتخاب پوششی محترمانه فارغ از قوانین جنسیت زده فدراسیون های جهانی در خصوص تفاوت پوشش زنان و مردان ورزشکار در برخی رشته های ورزشی شده اند.
دکتر میرهاشمی همچنین در این بخش از سخنانشان اشاره ای به احکام متعالی اسلام در به رسمیت شناختن حقوق بانوان همچون حق آموزش و تعلیم و تربیت و حقوق اقتصادی بانوان همچون حق مالکیت و ارث و فعالیت اقتصادی نمودند و با ذکر نام برخی زنان فرهیخته تاریخ ایران و اسلام که متاثر از این تفکر اسلامی به جایگاه های رفیعی دست یافتند گذشته ی جایگاه زن مسلمان ایرانی را متذکر شدند.
ایشان در بخش دوم سخنانشان در راستای رسیدن به تعامل موثر فرهنگی در حل معضلات و مشکلات اجتماعی بانوان دو کشور زیمباوه و ایران که تحت تاثیر سال ها سیطره تفکر غربی اتفاق افتاده است، به اهمیت مساله خانواده و جایگاه توامان یک بانوی کامل در اجتماع و خانواده و طرح مساله ی الگوی متعالی زن کامل از منظر مسیحیت و اسلام پرداختند.
در انتهای مراسم کلیپ معرفی دانشگاه الزهرا(س) به عنوان دانشگاه جامع بانوان و معرفی ظرفیت های آن به عنوان معرفی گوشه ای از فعالیت های علمی دختران و بانوان در جمهوری اسلامی به نمایش گذاشته شد.