۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

اعلام یارانه خدمات آزمایشگاهی فصل بهار 1403

ارسال شده در تاریخ 1403/01/29
اعلام یارانه خدمات آزمایشگاهی فصل بهار 1403

با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، میزان اعتبارات ویژه شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برای فصل بهار جاری، اعلام شد.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی درباره میزان این اعتبار برای اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی گفت: بر اساس مصوبات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، اعتبار ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مبلغ 40 میلیون ریال با 50 درصد تخفیف استفاده از خدمات آزمایشگاهی در نظر گرفته شده است.
تمامی گروه های مخاطب می‌توانند برای ثبت نام، تکمیل مراحل عضویت و فعال سازی اعتبارات فصل بهار با توجه به شرایط ذکر شده، از 26 فرودین ماه جاری، ساعت 9 صبح به پایگاه اینترنتی باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مراجعه نمایند.
متقاضیان به منظور کسب اطلاعات بیشتر ، متن کامل خبر را در لینک مطالعه نمایند.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    امور آزمایشگاه ها
    دانشگاه الزهرا
     تهران،خیابان ونک،ده ونک، دانشگاه الزهرا،معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا(س). کدپستی : 1993891176
    تلفکس : 982188030652+