۱۴۰۳ جمعه ۳۰ شهريور

ارسال شده در تاریخ 1401/06/21
ساعت 12:52
سومین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های آزمایشگاهی

سومین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های آزمایشگاهی در روز 19 و 20 شهریورماه 1401 در دانشگاه محقق اردبیلی با مشارکت سه جانبه دانشگاه محقق اردبیلی، شبکه آزمایشگاه های علمی ایران ( شاعا) و انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران برگزار شد.
خانم دکتر فخری السادات حسینی ، رئیس امور آزمایشگاه های دانشگاه الزهرا در دانشگاه محقق اردبیلی حضور یافت و کارشناسان آزمایشگاه ها به صورت مجازی در این کنفرانس شرکت کردند.
کنفرانس با سخنان آقای دکتر چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ، آقای دکتر صالحی معاون پژوهشی وزارت عتف، آقای دکتر سیف زاده معاون پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی( رئیس کنفرانس) و آقای دکتر آقایی رئیس انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران آغاز به کار کرد.
آقای دکتر صالحی طی ارتباط مجازی با مراسم افتتاحیه گفت: تجهیزات آزمایشگاهی در کنار نیروی انسانی متخصص از اولویت های اصلی فعالیت های پژوهشی در کشور است و به تولید تجهیزات آزمایشگاهی با فناوری جدید در شرکت های دانش بنیان تصریح شد.
اقای دکتر سیف زاده هدف از برگزاری کنفرانس را ارائه آخرین دستاوردهای علمی و ارتباط مستقیم مسئولان و فعالان حوزه دانست و در ادامه اشاره کرد که 25 شرکت در نمایشگاه کنفرانس حضور یافت و 210 مقاله به دبیرخانه ارسال شده بود.
در روزهای شنبه و یکشنبه ؛ سخنرانی های علمی، پنل های تخصصی مقالات شفاهی ، کارگاه های آموزشی حضوری و کارگاه های تخصصی به صورت وبینار، مقالات پوستری ارائه شد و نمایشگاه تجهیزات و فناوری های آزمایشگاهی مورد بازدید قرار گرفت.
نشست تخصصی به میزبانی انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران در روز یکشنبه 20 شهریور برگزار شد.
مراسم اختتامیه کنفرانس با سخنرانی آقای دکتر علیایی رئیس شبکه آزمایشگاه های علمی ایران ( شاعا) ، ارائه گزارش دبیر علمی ، قرائت بیانیه و بازدید از نمایشگاه به پایان رسید.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    صوت
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    امور آزمایشگاه ها
    دانشگاه الزهرا
     تهران،خیابان ونک،ده ونک، دانشگاه الزهرا،معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا(س). کدپستی : 1993891176
    تلفکس : 982188030652+