دومین جلسه هماهنگی حلقه مطالعاتی ریشه شناسی
جلسۀ دوم حلقه مطالعاتی ریشه شناسی در تاریخ 13 آبان 1400 در فضای مجازی ادوب کانکت و با حضور خانم ها دکتر امینی، دکتر آبادی و ناهید حسین نتاج برگزار شد. این جلسه از حدود ساعت 13:30 آغاز و در حدود ساعت 15 به پایان رسید. در این جلسه مفاد اساسنامۀ حلقۀ مطالعاتی ریشه شناسی مورد بررسی دقیق قرار گرفت. تعیین شد که در جلسه سوم و با حضور چهار تن از اعضای اصلی رأی گیری در مورد اساسنامه انجام پذیرد. قرار است خانم دکتر سارا طاهری نیز از جلسه سوم در جلسات و فعالیت ها مشارکت فعال داشته باشند.
از جمله مباحث مطرح شده در جلسۀ دوم، شیوۀ اطلاع رسانی جلسات حلقه برای عموم علاقمندان بود. مقرر شد با راهنمایی و در صورت امکان پیگیری خانم دکتر فتاحی زاده، مسألۀ بهبود و تسریع در اطلاع رسانی جلسات از طریق کانال اخبار دانشکده الهیات بررسی شود. همچنین مقرر شد امکان تشکیل کانال مجزا در فضای مجازی برای حلقۀ ریشه شناسی و نیز ارتباط با گروه های ارشد و دکتری ورودی های مختلف به منظور اطلاع رسانی جلسات بررسی شود.
سپس بندهای مختلف اساسنامه به دقت بررسی و نکات مورد نظر اعضا در زمینه های مکان و زمان های برگزاری جلسات، موضوع جلسات، انواع و شرایط عضویت، مسئول حلقه، و ارائه نتایج به بحث گذاشته شد و در نهایت اساسنامه تدوین شد و رأی گیری اساس نامه به صورت رسمی، به جلسۀ آینده موکول شد.
همچنین مقرر شد برای جلسه آینده، هر کدام از اعضا مباحث مورد نظر خود به منظور مطالعه و گفتگو در حیطۀ ریشه شناسی و نیز منابع پیشنهادی خود برای طرح مباحث موردنظر را مطرح کنند و از بین پیشنهادها، منبع اول که می تواند کتاب یا مقاله باشد انتخاب شود و از جلسۀ سوم مطالعه آغاز شود.