۱۳۹۹ شنبه ۱۵ آذر
کارگاه تخصصی "تحلیل محتوا و کاربست آن در مطالعات قرآن و حدیثی" برگزار شد.
ارسال شده در تاریخ 1398/09/22
گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا، به مناسبت هفته پژوهش کارگاه تخصصی "تحلیل محتوا و کاربست آن در مطالعات قرآن و حدیثی" را برای گروهعلوم قرآن و حدیث با تدریس خانم دکتر فرشته معتمد لنگرودی را در روز چهارشنبه 98/09/20ساعت 8-10 در کلاس 401 با حضور دکتر علایی رحمانی برگزار کرد.
یکی از روش های جدید پژوهش در حیطه مطالعات قرآنی و حدیثی روش تحلیل محتوا است. تحلیل محتوا، روشی استنباطی است که به صورت منظم و عینی، به منظور تعیین ویژگی های پیام به کار برده می شود. این روش، می تواند راهگشای فهم عمیق کلام وحیانی و کلام معصومان (ع) باشد، تبیین دیدگاهها و مبانی نظری ائمه (ع) از خلال تجزیه و تحلیل کلام ایشان، با استفاده از این روش نوین علمی و دقیق می تواند نتایج دقیقی را داشته باشد. همچنین در این جلسه کاربست تحلیل کمّی در مطالعات حدیثی به دانشجویان تبیین شد و در پایان جلسه به پرسش های دانشجویان پاسخ داده شد.

tempShow