۱۴۰۱ دوشنبه ۲۶ ارديبهشت

ارسال شده در تاریخ 1401/02/21

دومین نشست از سلسله وبینارهای مشترک گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی دانشگاه الزهرا با بنیاد دایره‌المعارف اسلامی با موضوع «تاریخچه و شیوه دایره‌المعارف‌نویسی با تکیه بر دانشنامه جهان اسلام» روز سه شنبه 20 اردیبهشت‌ماه 1401 برگزار شد. در این نشست ابتدا خانم دکتر زینب فضلی(میزبان نشست) ضمن تشکر از همکاری مجموعه بنیاد دایره المعارف اسلامی با گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی در برگزاری این وبینارها با توجه به بازخوردهای خوبی که از دانشجویان دریافت شده بود، اظهار امیدواری کردند که این سلسله نشست ها ادامه پیدا کند تا زمینه آشنایی بیشتر دانشجویان با مبانی و اصول اولیه دایره‌المعارف‌نویسی فراهم شود.
در ادامه جلسه آقای دکتر حسین خندق‌آبادی عضو هیأت‌علمی بنیاد دایره‌المعارف اسلامی به ارائه مطالب خود درباره شیوه دایره‌المعارف نویسی پرداختند. ایشان در ابتدا به انواع مراجعاتی که به دایره المعارف ها صورت می‌گیرد اشاره کردند و با بیان تفاوتهای دایره‌المعارف‌های عمومی با دایره‌المعارف‌های تخصصی، ویژگیها و تفاوتهای این دو نوع دایره المعارف را توضیح دادند. ساختار دایره المعارف های تخصصی، تفاوتهای مقالات دایره المعارفی با مقالات پژوهشی، معرفی گروههای علمی دانشنامه جهان اسلام از دیگر محورهای بحث ایشان بود.
در پایان این جلسه که با استقبال خوب استادان و دانشجویان (قریب به 40 نفر) مواجه شده بود، به پرسش حاضران درجلسه پاسخ داده شد.

• 11111111111_0
  • 222222222222222_0