۱۴۰۰ جمعه ۲۸ خرداد

گزارش سمینار دکتری گروه علوم قرآن و حدیث با موضوع "واکاوی الگو‌های ساختار‌شناسانه در بررسی انسجام متن قرآن کریم" مورخ 1400/3/8

ارسال شده در تاریخ 1400/03/09
گزارش سمینار دکتری گروه علوم قرآن و حدیث با موضوع

گزارش سمینار دکتری  با موضوع : "واکاوی الگو‌های ساختار‌شناسانه در بررسی انسجام متن قرآن کریم"
اساتید راهنما:
دکتر سهیلا جلالی کندری
دکتر نصرت نیل‌ساز
دانشجو: ساجده نبئی

به همت و تلاش گروه علوم قرآن و حدیث، سومین سمینار دکتری با موضوع " واکاوی الگو‌های ساختار‌شناسانه در بررسی انسجام متن قرآن کریم " به عنوان بخشی از رساله دکتری با موضوع " ساخت صوری و محتوایی سور مدنی قرآن کریم: ارائه الگو و کاربست آن " روز شنبه 1400/3/8  ساعت 10 صبح به صورت مجازی برگزار شد. در این سمینار ابتدا دکتر جلالی ( استاد راهنمای اول)، توضیحاتی در رابطه با موضوع سمینار ارائه دادند. سپس خانم ساجده نبئی به معرّفی الگو‌های ساختارشناسانه در بررسی انسجام متن قرآن پرداختند و نقاط اشتراک و افتراق الگو¬های مطرح را در سه حوزه مبانی نظری نسبت به متن قرآن، روش به¬کار¬گرفته¬شده در کشف انسجام و مؤلّفه¬های مورد¬توجه ارائه دادند. پس از آن دکتر نیل‌ساز )راهنمای دوم) توضیحاتی را بیان فرمودند. در پایان نیز تعدادی از اساتید و دانشجویان حاضر در جلسه سوال‌های خود را مطرح کردند.