۱۳۹۹ چهارشنبه ۹ مهر
گزارش وبینار اخلاق کاربردی با موضوع «اخلاق فضیلت» مورخ 19 تیر 99
ارسال شده در تاریخ 1399/05/05
وبینار اخلاق کاربردی با موضوع «مکانیسمهای حل مسأله بر پایه اخلاق فضیلت» به همت گروه فلسفه و حکمت اسلامی دانشکده الهیات در تاریخ پنجشنبه 19 تیر 1399 ساعت 19-17 برگزار گردید. در این وبینار آقای دکتر محسن جاهد دانشیار گروه فلسفه دانشگاه زنجان درباره اخلاق فضیلت و مؤلفه‌های آن سخن گفت سپس در خصوص دیدگاههای مختلف درباره کاربرد اخلاق فضیلت در حل مسأله توضیح دادند. معمولاً گمان رایج این است که از میان نظریات مختلف اخلاقی، نظریه‌های نتیجه‌گرا و وظیفه‌گرا توانمندی حل مسأله را دارند، اما آنچه در این وبینار حائز اهمیت بود، طرح این دیدگاه است که اخلاق فضیلت هم می‌تواند به عنوان یکی از نظریه‌های اخلاقی به واکاوی و حل مسأله بینجامد، افزون بر آن، در این نشست علمی نقدهایی بر نظام‌نامه‌ها و منشورهای اخلاقی رایج مطرح شد. در پایان اساتید گروه فلسفه نیز دیدگاه‌های خود در این خصوص مطرح کردند و به پرسش‌های دانشجویان حاضر پاسخ داده شد.

• aks_0