۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۵ مرداد
گزارش جلسه انجمن علمی دانشجویی گروه فلسفه و حکمت اسلامی99/5/3
ارسال شده در تاریخ 1399/05/05
جلسه انجمن علمی دانشجویی گروه فلسفه و حکمت اسلامی روز سوم مرداد نود و نه با حضور اعضای جدید انجمن و دو نفر از اعضای قبلی و با حضور خانم دکتر شایان‌فر به صورت مجازی و از طریق نرم افزار Adobe Connect تشکیل شد. در این جلسه موارد ذیل مطرح شد:
1 آشنایی و معارفه با اعضای جدید انجمن
2 آشنایی اعضا با اهداف و روند فعالیت¬های انجمن که با توضیحاتی مفصل از سوی خانم دکتر شایان¬فر و از طریق فایل پاورپوینت تشریح شد.
3. اعلام پیشنهادات و تبادل نظر جهت بهبود عملکرد فعالیت های انجمن
4. بیان و تشریح تجارب اعضای قبلی انجمن جهت استفاده بهتر از امکانات و نیز اشاره به فعالیت‌هایی که در جشنواره حرکت امتیازآور باشد.
5. ترسیم اهداف، محورها و خط مشی‌های انجمن در پنج محور کلی و تبیین مصادیق عینی هر یک از آن محورها. همچنین، مقررشد برخی از محورهای یادشده، مبنای برنامه‌ها و فعالیت‌های تابستان 99 قرار گیرند.

• aks_0