۱۳۹۹ چهارشنبه ۹ مهر
گزارش نشست سردبیر مجله تحقیقات علوم قرآن وحدیث با اساتید رشته علوم قران و حدیث دانشگاه شاهد
ارسال شده در تاریخ 1399/05/01
جلسه شماره «202» شورای گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه شاهد در ساعت 16:30 روز دوشنبه مورخ23/4/99 با تلاوت آیاتی از قرآن کریم در فضای اسکای روم برگزار گردید. در این جلسه از سرکار خانم دکتر فتحیه فتاحی زاده مدیر محترم گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا(س) و سردبیر محترم مجلات تحقیقات علوم قرآن و حدیث و مطالعات فهم حدیث دعوت شده بود تا تجربیات خود را برای راه اندازی مجله در اختیار اعضای گروه قرار دهند.
خانم دکتر فتاحی زاده با بیان اینکه همه نشریات اعم از علمی پژوهشی و علمی ترویجی به طور یکسان از این پس نشریات علمی نامیده خواهند شد، یادآور شدند که هر سال این نشریات بر اساس شاخص هایی ارزیابی و رتبه بندی می شوند. ایشان با ذکر این نکته که مراحل اجرایی راه اندازی نشریه، انتخاب عنوان، تأیید سردبیر و اعضای هیأت تحریریه با رعایت ضوابط آیین نامه بر عهدة دانشگاه است تاکید کردند که سردبیر حداقل باید دارای 20 مقاله علمی پژوهشی بوده که در 50 درصد آنها نویسنده مسؤول باشد. سردبیر محترم مجله تحقیقات علوم قرآن و حدیث با توضیح فرآیند اعلام درخواست و ارزیابی مجلات علمی معیار های کلی ارزیابی نشریات علمی و چگونگی تعیین رتبه نشریات علمی را شرح دادند .
در پایان این جلسه که حدود یک ساعت و پانزده دقیقه به طول انجامید سرکار خانم دکتر فتاحی زاده به پرسش های اعضا پاسخ دادند. خانم دکتر قطبی مدیر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه شاهد ضمن تشکر از حضور سرکار خانم دکتر فتاحی زاده در جلسه گروه خواستار ارتباط بیشتر این دو دانشگاه با یکدیگر شدند.