۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد
گزارش هشتمین جلسه کتابخوانی کافه فلسفه
ارسال شده در تاریخ 1399/02/21
هشتمین جلسه کتابخوانی کافه فلسفه، در تاریخ 18 اردیبهشت ماه سال جاری به صورت مجازی و با همکاری کانون مطالعه و کتابخوانی معاونت فرهنگی اجتماعی و کافه فلسفه الزهرا برگزار شد. در این جلسه کتاب تاب آوری در سیلی واقعیت نوشته راس هریس مورد بررسی قرار گرفت و بخش های مختلف آن به حاضران معرفی شد. سپس حاضران در خصوص برخی از مباحث کتاب، به بحث و گفتگو پرداختند. این جلسه مورد استقبال چشمگیر شرکت کنندگانی از داخل و خارج دانشگاه قرار گرفت. حضور معاونت محترم فرهنگی اجتماعی دانشگاه و اعضاء محترم هیات علمی گروه های مختلف آموزشی دانشگاه، از نکات مهم جلسه بود. اجرای جلسه کتابخوانی را سرکار خانم دکتر نرگس نظر نژاد برعهده داشتند.

• kafefalsafeh_0