۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ بهمن
بازدید ریاست محترم دانشگاه الزهرا (س) از محل برگزاری امتحانات مجتمع پایان ترم دروس عمومی
ارسال شده در تاریخ 1398/10/25
امتحانات پایان ترم دروس عمومی معارف، فارسی عمومی، زبان عمومی و پیش دانشگاهی به صورت مجتمع بین 6 هزار نفر دانشجو برگزار گردید. ریاست محترم دانشگاه به همراه معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و معاون محترم آموزشی دانشکده الهیات از محل برگزاری امتحانات مجتمع پایان ترم دروس در نیمسال981 بازدید نموده و جهت رفع مشکلات قول مساعد دادند. شایان ذکر است همکاری سایر دانشکده¬ها در قالب معرفی مراقبین آزمون صورت پذیرفت، و آزمون مذکور به تناسب موضوع درسی و زمان امتحان در 9 نوبت کاری بین دانشجویان اخذکننده هر درس برگزار‌گردید.

• maaraf_0
  • maaref2_0