۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ بهمن
برگزاری امتحانات دروس عمومی
ارسال شده در تاریخ 1398/10/18
امتحانات دروس عمومی معارف، فارسی عمومی، زبان عمومی و پیش‌دانشگاهی بین 6 هزار نفر دانشجو در بازه زمانی هفدهم تا نوزدهم دی ماه، به طور همزمان در سالن‌های اشراق (زیر زمین مسجد) و ساختمان ابن سینا (ساختمان کلاس ها) برگزارگردید. آزمون مذکور به تناسب موضوع درسی و زمان امتحان در 9 نوبت کاری بین دانشجویان اخذکننده هر درس انجام شد.امتحانات دروس عمومی معارف، فارسی عمومی، زبان عمومی و پیش‌دانشگاهی بین 6 هزار نفر دانشجو در بازه زمانی هفدهم تا نوزدهم دی ماه، به طور همزمان در سالن‌های اشراق (زیر زمین مسجد) و ساختمان ابن سینا (ساختمان کلاس ها) برگزارگردید. آزمون مذکور به تناسب موضوع درسی و زمان امتحان در 9 نوبت کاری بین دانشجویان اخذکننده هر درس انجام شد.

• aks_0