۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ بهمن
مطالعه گروهی آثار فلسفی؛ هفتمین جلسه کتابخوانی کافه فلسفه برگزار شد.
ارسال شده در تاریخ 1398/09/18
هفتمین جلسه کتابخوانی کافه فلسفه در تاریخ 98/9/18 برگزار شد. این جلسه به بررسی کتاب عشق، کار و منزلت در عصر مدرن، اثر فیلسوف معاصر آلن دو باتن اختصاص داشت. ابتدای جلسه بخشی از مباحث کتاب از طریق اسلاید و نمایش سکانس‌هایی از فیلم های مرتبط با مبحث مورد نظر، توسط خانم بهداد، دانش آموخته رشته فلسفه، ارائه و بررسی شد. در ادامه مبحث دیگری از مباحث کتاب مطرح و توسط حاضرین در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. حضور دانشجویان رشته های مختلف، دانش آموختگان رشته فلسفه، معاونت محترم فرهنگی دانشگاه و اساتید محترم از دانشکده ها و رشته های مختلف، قابل توجه بود و عمق و غنای مباحث مطرح شده را در پی داشت. اداره جلسه را خانم دکتر نرگس نظرنژاد بر عهده داشتند.

• کافه فلسفه _0
  • کافه فلسفه_0