۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ بهمن
آشنایی با ظرفیت های علمی پژوهشی گروه علوم قرآن و حدیث
ارسال شده در تاریخ 1398/07/23
سمینار آشنایی با رشته علوم قرآن و حدیث از سوی گروه علوم قرآن و حدیث با همکاری انجمن علمی دانشجویی علوم قرآن و حدیث، چهارشنبه مورخ 98/07/17 ساعت 8-10 در تالار مولوی در سه بخش و با هدف آشنایی و انگیزه دهی به دانشجویان جدید الورود رشته علوم قرآن و حدیث برگزار شد .
بخش اول : آشنایی کلی با رشته علوم قرآن و حدیث ،پیشینه، معرفی دروس و زیر شاخه های مربوط به آن و دادن نمایی کلی پیرامون واحدهایی که دانشجویان در مقطع کارشناسی خواهند گذراند.(سخنران: دکتر امینی)
بخش دوم: اهمیت رشته علوم قرآن و حدیث ،آشنایی با برنامه ریزی ،تفاوت های آموزش و یادگیری، هدف گذاری ، اهمیت یادگیری سایر زبان ها ، معرفی انجمن ها (سخنران: دکتر آبادی)
بخش سوم :معرفی دانشگاه، معرفی دانشکده ، معرفی گروه و اعضای هیئت علمی و معرفی مقاطع مختلف رشته علوم قرآن و حدیث در دانشگاه الزهرا (س) (سخنران دکتر حبیبی)
جلسه با پرسش و پاسخ دانشجویان و اهدای هدایی به ایشان پایان یافت .

• گروه علوم قرآن و حدیث_0
  • گروه علوم قرآن و حدیث _0