۱۴۰۰ شنبه ۹ مرداد

ارسال شده در تاریخ 1400/02/01
گزارش

انجمن علمی دانشجویی ادیان وعرفان دانشگاه الزهرا(س) در تاریخ 99/11/11
"کارگاه مقدمه ای بر پژوهش کیفی" را با تدریس دکتر وحید محمودی، عضوهیأت علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی «سمت»
از ساعت 10 الی 13 در محیط اسکای روم برگزار نمود.این کارگاه به مدت 5جلسه در روزهای شنبه به صورت مستمر ادامه یافت.
هدف از برگزاری این کارگاه اشنایی دانشجویان ارشد ادیان و عرفان با پروپوزال نویسی و کمک به انها در جهت تدوین پایان‌نامه مناسب بود.
محور های کارگاه:
پژوهش کیفی*
طرح های رایج پژوهش *
پروپوزال نویسی *
گرداوری داده*
مقوله بندی، تحلیل و گزارش داده های کیفی *
در جلسه ابتدایی کارگاه، توضیحاتی درخصوص اهداف انجام پژوهش ارائه شد. سپس به انواع مختلف پژوهش، دیدگاه های فلسفی، ویژگی های پژوهش کیفی اشاره گردید.
در جلسه دوم 6طرح رایج پژوهشی به تفضیل بیان شد و در اواسط این جلسه از کارگاه نکات کلیدی درباره نگارش پایان نامه و توانایی های یک پژوهشگر و...مطرح و مزایای پژوهش نظامند و تاثیر ان برجامعه شرح داده شد.
در جلسه سوم فضای کلی نوشتن پروپوزال و چارچوب نظری مطرح و دو نمونه از پروپوزال حاضرین مورد تحلیل قرار گرفت.
در جلسه چهارم درباره انواع مصاحبه ومشاهده ،استخراج داده ها از منابع، تحلیل گزارش داده ها توصیف شد در این جلسه فایل های مقدمه و فهرست کتاب شناسی ادیان برای استفاده دانشجویان معرفی فرمودند
درجلسه آخر کارگاه، به مقوله بندی، دسته بندی انها و تحلیل داده ها پرداخته شد و با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان به اتمام رسید.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_religions_block2324
گروه ادیان و عرفان