۱۳۹۹ سه شنبه ۸ مهر
سخنرانی آقای دکتر حجت الله جوانی در وبینار پنجمین کنفرانس بین المللی رویکردهای مکمل پژوهشی در مکتب علوم انسانی و علوم اجتماعی
ارسال شده در تاریخ 1399/04/14
در تاریخ 14 / 3 / 99 معاون پژوهشی دانشکده الهیات به عنوان سخنران کلیدی در وبینار

5th International Conference on”INTEGRATED APPROACHES OFRESEARCH IN THE SCHOOL OF HUMANITIES AND SOCIAL SCIENCES”

شرکت نمودند؛ در این وبینار آقای دکتر جوانی به توصیف رویکرد از اندیشمندان ایرانی معاصر در استفاده از روش های بین رشته ای پرداختند.همچنین با هماهنگی انجام شده توسط ایشان اساتید دانشکده علوم اجتماعی، خانم دکتر افسانه توسلی و آقای دکتر یعقوب موسوی در این وبینار مشارکت و به ارائه سخنرانی پرداختند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر و برنامه وبینار مذکور اینجا کلیک نمایید.

• aks_0

گروه ادیان و عرفان