۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت

برگزاری جلسه آشنایی دانشجویان بین الملل با شیوه نامه آموزشی کارشناسی ارشد و دکتری

ارسال شده در تاریخ 1399/10/08
برگزاری جلسه  آشنایی دانشجویان بین الملل با شیوه نامه آموزشی کارشناسی ارشد و دکتری

به نام خدا
جلسه آشنایی دانشجویان بین الملل با شیوه نامه آموزشی کارشناسی ارشد، دکتری و قوانین کنسولی در تاریخ 99/10/07 ساعت13-15 با حضور معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیر محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مدیر محترم همکاری های علمی بین المللی دانشگاه و کارشناسان محترم تحصیلات تکمیلی و همکاری های علمی بین المللی برگزار شد، این جلسه با استقبال و حضور پر شور دانشجویان بین الملل همراه بود. پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر رضایی شریف آبادی، معاون محترم آموزشی دو تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن عرض خوش آمدگویی به دانشجویان بین الملل به لزوم توجه آنان به شیوه نامه های آموزشی کارشناسی ارشد، دکتری و قوانین کنسولی پرداختند. در ادامه جلسه نکات کلیدی دانشجویان بین المللی و شیوه نامه های آموزشی کارشناسی ارشد و دکتری و قوانین کنسولی توسط کارشناسان تحصیلات تکمیلی و همکاری‌های علمی بین المللی مطرح شد و در انتهای جلسه پرسش و پاسخ با حضور دانشجویان عزیز برگزار شد.

• بین الملل0_0
  • بین الملل1_0
  • بین الملل2_0
  • بین الملل3_0