۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت

برگزاری «جلسه معارفه و آشنایی نودانشجویان با شیوه نامه های آموزشی دکتری

ارسال شده در تاریخ 1399/10/06
برگزاری «جلسه معارفه و آشنایی نودانشجویان با شیوه نامه های آموزشی دکتری

جلسه معارفه و آشنایی نو دانشجویان دکتری با شیوه نامه آموزشی دانشجویان دکتری در تاریخ 99/10/01 ساعت 15-13 با حضور ریاست محترم دانشگاه و هیات رئیسه محترم دانشگاه و مدیرمحترم همکاری های بین المللی و مدیر محترم تحصیلات تکمیلی و کارشناسان اداره آموزش دکتری تشکیل شد. در این جلسه که با استقبال و حضور پرشور نو دانشجویان دکتری همراه بود، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر محمدی، مدیرمحترم تحصیلات تکمیلی ضمن تبریک و خیر مقدم به نودانشجویان ، به لزوم توجه آنان به آیین نامه ها و شیوه نامه های آموزشی پرداختند و همچنین ریاست محترم دانشگاه و هیات رئیسه محترم دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان نکات مهمی در خصوص اینکه دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن، پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی برای زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت در جامعه، ایراد فرموند .
معاونان پژوهشی، آموزشی و دانشجویی فعالیت ها و امکانات حوزه خود را معرفی نمودند
دکتر عبدالشاهی، رئیس اداره استعداد درخشان نیز ضمن معرفی این اداره و نهادهای مرتبط با آن، به چگونگی پذیرش دانشجوی استعداد درخشان و حمایت های مادی و معنوی این اداره از دانشجویان پرداختند. ودکتر حناچی مدیر همکاری های علمی و بین المللی نیز با اراده پاورپوینتی به معرفی این مدیریت پرداخته و فرصت های بین المللی و فعالیت های علمی و پژوهشی دانشجویان دکتری را در حوزه بین الملل تبیین نمودند. در پایان جلسه به سوالات دانشجویان توسط مسئولان حاضر در جلسه پاسخ داده شد.

تحصیلات تکمیلی
     تهران،خیابان ونک،ده ونک ، دانشگاه الزهرا(س)،معاونت آموزشی دانشگاه الزهرا کدپستی : 1993893973
     Amouzesh[at]alzahra.ac.ir