نمایشگر دسته ای مطالب

مصاحبه دکتری رشته های علوم قرآن و حدیث و فلسفه و حکمت اسلامی

مشاهده جزئیات بیشتر

عید سعید غدیر خم مبارک

مشاهده جزئیات بیشتر

عید سعید قربان مبارک

مشاهده جزئیات بیشتر

آخرین خبرها

نمایشگر دسته ای مطالب

11 06 2025
15

کرسی آزاد اندیشی با موضوع لباس و بدن مرز شخصی یا اجتماعی

روز سه شنبه 23 اردیبهشت ماه 1404، کرسی آزاد اندیشی با موضوع لباس و بدن مرز شخصی یا اجتماعی با مدیریت دکتر نبیان و با حضور دانشجویان در ساختمان ابن سینا، سالن کوثر برگزار شد.  ابتدا طرح بحث با این عنوان شکل گرفت که آیا فرد به عنوان یک انسان حق مالکیت بر بدن خود دارد و می‌تواند هرنوع استفاده‌ای از آن بکند یا خیر؟ و آیا طرز پوشش انسانها شخصی است یا اجتماعی؟ موافقین و مخالفین دیدگاه خود را بیان کردند و در ادامه خانم دکتر نبیان به جمع بندی نظرات پرداختند. وی بیان کرد اگر بپذیریم که بدن امانت الهی است و خداوند مشخص کرده چگونه باید از آن استفاده کنیم پس باید طبق چهارچوب الهی با آن رفتار کنیم و حد پوشش کامل رعایت شود نه اینکه سلیقه ای برخورد شود. رسالت دین هم ارتقای انسانیت است.   دکتر تبیان پس  از تبیین موضوع سه رویکرد را مطرح نمودند آزادی مطلق، رویکرد جمع گرایانه و رویکرد معتدل گرایانه. وی در پاسخ به این سوال که چرا در فضای عمومی آزادی مطلق حاکم نباشد از منظر روانشناسی پاسخ دادند و در پایان  به رویکرد اسلام درباره این مسئله  اشاره نمود؛ که بدن امانت الهی است پس انسان حق مالکیت ندارد پس حق آسیب رساندن به بدن نیز از انسان سلب می‌شود.  

09 06 2025
32

کرسی آزاد اندیشی با موضوع: پلورالیسم دینی یا صراط های مستقیم

روز یکشنبه 21 /02/1404  کرسی آزاد اندیشی با موضوع: پلورالیسم دینی یا صراط های مستقیم که با داوری خانم دکتر عرب‌زاده، استاد گروه معارف دانشگاه الزهرا (س) و با حضور جمعی از دانشجویان برگزار شد ابتدای جلسه دکتر عرب‌زاده به تبیین مفهوم پلورالیسم دینی پرداختند و فرمودند منظور از پلورالیسم دینی، یک نوع مشروعیت قائل شدن برای همه‌ی ادیان یا همه‌ی فرقه‌های یک دین است. ایشان توضیح دادند که پلورالیسم می‌تواند درون‌دینی باشد یا برون‌دینی باشد. خود پلورالیسم نیز می‌تواند به معنای حقانیت باشد؛ که اصطلاحاً به آن، پلورالیسم حقی گفته می‌شود. همچنین ممکن است به معنای پلورالیسم نجاتی باشد. لذا ما با دو نوع پلورالیسم دینی مواجهیم: یکی پلورالیسم دینی که ادعا می‌کند همه‌ی ادیان حق‌اند و دیگری پلورالیسم دینی که ادعا می‌کند همه‌ی ادیان می‌توانند به نجات برسانند. دکتر عرب‌زاده در ادامه به مبانی پلورالیسم دینی در غرب اشاره کردند و فرمودند که طرفداران این نگرش، مبنای دین را تجربه‌ی دینی قرار دادند و مبنای دین، احساسات و تجارب دینی است و اختصاص به اسلام ندارد. نکته‌ی بعدی «اختلاف فهم‌ها» بود که به‌عنوان مبنای دوم مطرح ‌شد. به این معنا که فهم‌های متفاوتی از خود متن مقدس مثل قرآن یا سنت پدید می‌آید و این فهم‌ها در جای خودشان، هرکدام صلاحیت معرفت‌شناختی دارند. آن‌ها قائل به این بودند که ما در هر دینی تصویری از واقعیت الهی داریم و همه‌ی این‌ها مثل داستان «فیل و کوران» است. لازم به ذکر است دانشجویان حاضر در این کرسی  در دو گروه موافق و مخالف به بررسی پلورالیسم دینی و مفاهیم مرتبط با آن پرداختند.      

10 06 2025
19

کرسی آزاد اندیشی با موضوع: داروینیسم؛ نظریه علمی یا ابزار سیاسی

روز یکشنبه مورخ 21 اردیبهشت 1404 کرسی آزاداندیشی «داروینیسم؛ نظریه علمی یا ابزار سیاسی» با داوری دکتر عرب‌زاده و مناظره‌ی دو تیم دانشجویی در کلاس 317 ساختمان ابن سینا برگزار شد. نظریه‌ی داروین معتقد است که جانوران امروزی در گذشته به این شکل نبوده‌اند و از اجداد مشترک و از طریق تغییرات تصادفی و انتخاب طبیعی تکامل یافته‌اند. بر این اساس، انسان نیز محصول این فرایند است. دانشجویان با اشاره به پیشینه‌ی ۱۵۰ ساله‌ی این نظریه، گفتند شواهدی وجود دارد که انسان اولیه شبیه به انسان امروزی بوده است.  دکتر عرب‌زاده اشاره کردند  که داروین با تأثیر از مالتوس، اصل «تنازع بقا» را مطرح کرد که در آن موجودات برتر از نظر ژنتیکی بر دیگران غلبه می‌کنند. نقدهای دینی و علمی گروه مخالف، با تأکید بر ضعف‌های علمی نظریه و ناسازگاری آن با انسان‌شناسی دینی، که داروینیسم آفرینش حکیمانه را زیر سؤال می‌برد و با اخلاق و کتاب مقدس تعارض دارد. آن‌ها داروینیسم را نظریه‌ای منسوخ دانستند و عناصر اصلی آن را شامل تصادف، تنازع بقا دانستند. در مقابل، گروه موافق تاکید داشتند تکامل تدریجی با خداشناسی منافاتی ندارد و حتی شهید مطهری نیز بر سازگاری خلقت تدریجی با حکمت الهی تأکید داشته است.  

07 06 2025
44

رویداد آموزشی با عنوان «نمایش و تحلیل فقهی و حقوقی سریال آقای قاضی در مباحث زنان و خانواده»

گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشکده الهیات در راستای ارتقای کیفیت آموزشی و استفاده از ظرفیت های ممکن جهت آموزش موثر و کاربردی و ایجاد تنوع در تدریس و انگیزه در دانشجویان، اقدام به برگزاری رویداد آموزشی با عنوان «نمایش و تحلیل فقهی و حقوقی سریال آقای قاضی در مباحث زنان و خانواده» نمود. این رویداد در حاشیه کلاس های درسی حقوق خانواده و فقه استدلالی خانواده که در نیمسال دوم سال تحصیلی 403- 404 توسط خانم دکتر زهرا سادات میرهاشمی، عضو هیات علمی گروه فقه و مبانی حقوق الزهر(س) ارائه شده و خارج از ساعت کلاس درسی برگزار شد. در این رویداد که در تاریخ های 4 و 11 خرداد ماه 1404 و با حضور و استقبال دانشجویانی از رشته فقه و همچنین از رشته حقوق مواجه شد، موضوعات تمکین و تدلیس مورد برسی قرار گرفته و پس از نمایش فیلم های مرتبط، خانم دکتر میرهاشمی به تحلیل کامل اتفاقات شبیه سازی شده در دادگاه و تطبیق آن با اطلاعات اکتسابی دانشجویان در درس پرداختند.  

07 06 2025
30

دوره آموزشی «دوره میانی آشنایی با قراردادها و قراردادنویسی»

گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی با همکاری انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه الزهرا (س) در روز پنجشنبه  مورخ8 خرداد 1404 برگزار کرد: دوره آموزشی «دوره میانی آشنایی با قراردادها و قراردادنویسی» را با هدف ارتقاء مهارت‌های قراردادخوانی اصولی و آشنایی با مفاد قراردادهای فروش کالا، با حضور سرکار خانم گلاره کامروز خدایار، وکیل پایه یک دادگستری، مدرس دانشگاه و دوره‌های تخصصی حقوقی با بیش از ۲۹ سال سابقه کاری در امور حقوقی و مدیر امور حقوقی و قراردادها در سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی در تاریخ ۸ خرداد ماه با حضور ۲۰ نفر از وکلا و دانشجویان بصورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار شد.  در این دوره ۴ ساعته، علاقه‌مندان و دانشجویان شرکت داشتند و طی جلسات مختلف به بررسی اصول قراردادخوانی و خوانش ماده به ماده یک نمونه قرارداد فروش کالا پرداختند. مدرس با طرح پرونده‌ای در حوزه شرکت‌های پتروشیمی، به بیان این نکته پرداخت که عدم دقت در خواندن و تحلیل قراردادها توسط مدیران پیشین می‌تواند منجر به مشکلات حقوقی جدی و حتی مسئولیت کیفری و مدنی شود. تأکید شد که امضای قرارداد، بدون تحلیل حقوقی و هماهنگی با واحد حقوقی شرکت، خطای فاحش مدیریتی محسوب می‌شود. در ادامه، به نمونه‌هایی از گزارش‌های حسابرسی غیرمستند اشاره شد و هشدار داده شد که در صورت بروز فساد یا تخلف، ادعای «بی‌اطلاعی» پذیرفته نمی‌شود. مسئولیت تضامنی حسابرسان و مدیران در صورت وقوع تخلف، یکی از نکات مهم این بخش بود. مدرس انواع خوانش قرارداد را در سه دسته اصلی تقسیم‌بندی کرد. نشست حاضر با استقبال خوب دانشجویان مواجه شد و فضای جلسه تعاملی بود. شرکت‌کنندگان ضمن آشنایی با نکات کاربردی، با نمونه‌های واقعی و چالش‌های عملی قراردادها در فضای حقوقی ایران آشنا شدند. همچنین پیشنهاد شد دوره‌های تکمیلی با محوریت بررسی قراردادهای واقعی، در ترم آینده توسط انجمن برگزار شود.  

31 05 2025
47

رئیس دانشکده الهیات دبیر علمی پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه

پنجمین همایش حوراء انسیه (سلام الله علیها) در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۳/۰۷ در سالن سازمان اوقاف و امور خیریه تهران برگزار شد. پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه با محوریت نقش زنان در تحولات جهانی،میزبان پژوهشگرانی از هشت کشور برای بررسی نقش محوری زنان در دگرگونی‌های فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای جهان بود. خانم دکتر زهرا سادات میرهاشمی؛ عضو هیات علمی و رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا(س) دبیر علمی این همایش بودند. ایشان از برگزاری جلسات کارشناسی برای تعیین محور همایش خبر داد و گفت: تحولات امروز دنیا، هم شامل بیداری بر ضد صهیونیسم است، هم شامل انحرافاتی نظیر ترویج همجنس‌گرایی، این مسائل باید در پژوهش‌های علمی بررسی و تحلیل شوند. وی افزود: زنان غزه نمونه واقعی حضرت آسیه هستند، الگوسازی از زنان مؤمن در قرآن، نیاز امروز جامعه جهانی است، باید پژوهش‌ها را به شکل کاربردی وارد جامعه کنیم، نه اینکه صرفاً در فضای دانشگاهی باقی بمانند.  

31 05 2025
46

فرادرس معارف اسلامی: «دورۀ معرفت شناسی»

گروه معارف اسلامی، دورۀ «معرفت شناسی» را با هدایت جناب حجت الاسلام نراقی، مدرس مبانی نظری اسلام، از ابتدای اردیبهشت ماه به مدت هفت جلسه برگزار می نماید. این دوره با هدف آشنایی دانشجویان علاقمند با مفاهیم پایه‌ای و مسائل مهم معرفت‌شناسی در حال برگزاری است. حجت الاسلام نراقی گام‌به‌گام با رویکردی تحلیلی و مفهومی مباحث بنیادین در حوزه معرفت و شناخت را همراه با دیدگاه‌ها و نظریات مطرح شده در این حوزه تبیین و نقد و بررسی می نمایند. مباحث این دوره عبارتند از: ۱. تعریف معرفت و معرفت‌شناسی و نسبت آن با سایر شاخه‌های فلسفه ۲. تمایز میان علم حضوری و علم حصولی، اقسام و ویژگی‌های هرکدام ۳. بررسی ارزش و اعتبار معرفت ها ۴. راه‌های حصول معرفت شامل شهود، احساس، تعقل، تجربه، نقل و رجوع به متخصص ۵. پرداختن به ناسازگاری‌های احتمالی میان انواع معرفت‌ها و راه‌حل‌های پیشنهادی ۶. بررسی شک‌گرایی و نسبیت‌گرایی و نقد دیدگاه‌های مرتبط با آنها    

31 05 2025
47

فرادرس معارف اسلامی: «تأملی بر تحولات گرایش های دینی» (نگاهی به عوامل رویگردانی و روی آوری به دین)

روز پنجشنبه مورخ 18 و 25 اردیبهشت 1404 جلسۀ فرادرس با عنوان: «تأملی بر تحولات گرایش های دینی» در قالب چهار جلسه به واکاوی یکی از چالش‌های فکری جدی در فضای امروز جامعه به‌ویژه در میان دانشجویان پرداختند .  حجت الاسلام آقای دکتر ذوالقدر، مدرس مبانی نظری اسلام، با بررسی و تبیین این مبحث بنا بر کتاب «علل گرایش به مادیگرایی» اثر استاد شهید مرتضی مطهری(ره)، کتاب «اصول عقاید» اثر علامه مصباح یزدی(ره) و کتاب «انگیزۀ پیدایش مذاهب» اثر آیت الله مکارم شیرازی، با دانشجویان علاقمند به موضوع رویگردانی و روی آوری به دین به گفتگو و مباحثه پراداخت در این دوره، تحولات نگرشی افراد نسبت به دین و دلایل رویگردانی برخی از آن‌ها از باورهای دینی در قالب دو جلسه مورد بررسی قرار گرفت. شایان ذکر است که امروزه شبهات فقط در باب علل رویگردانی از دین، ذهن دانشجو را آشفته نکرده است، بلکه حتی در زمینه علل روی آوری به دین نیز شاهد تشویش‌ها و تردیدهایی هستیم. نظریه‌هایی که عواملی از جمله استعمار، ترس، جهل و عقده‌های غریزی را عامل شکل‌گیری ادیان برمی‌شمارند که چگونه ذهن آشفته چنین مخاطبی اصلاح می شود و تصور ذهنی او نسبت به امر قدسی دین، ارتقاء می یابد.  

اطلاعیه ها

نمایشگر دسته ای مطالب

11 06 2025

اطلاعیه شماره 2 : معرفی شدگان مصاحبه دکتری سال 1404

28 05 2025

فراخوان پذیرش پژوهشگر پسادکتری دانشگاه الزهرا

26 05 2025

فراخوان «الهیات و الحاد جدید و رابطه علم و دین»

26 05 2025

«حمایت از ایجاد مرکز هدایت و راهبری (مهر)»

25 05 2025

کارگاه پژوهش، خلاصه نویسی، طراحی پوستر و اسلاید فقط در چند کلیک

04 05 2025

اطلاعیه دومین جشنواره شناسایی و حمایت از دانشجویان سرآمد

18 06 2024

مدرسه قرآنی غدیریه

15 06 2024

برنامه کارگاه های فصل بهار ۱۴۰۳ مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام

15 06 2024

شیوه نامه جشنواره ملی جریان

15 06 2024

فراخوان دریافت آثار و ایده های خلاقانه « تکمیل حماسه»

15 06 2024

معـجــز ه هـوش مصنوعی در مقاله نویسی

12 06 2024

ترم تابستانی دانشگاه امام خمینی 1403

12 06 2024

ترم تابستانی دانشگاه امام خمینی 1403

12 06 2024

ترم تابستانی دانشگاه شهید بهشتی 1403

12 06 2024

پذیرش بدون آزمون استاد محور دانشگاه بیرجند1403

12 06 2024

پذیرش بدون آزمون دانشگاه گیلان 1403

10 06 2024

قابل توجه داوطلبان مصاحبه دکتری رشته علوم قرآن و حدیث1403

09 06 2024

اطلاعیه نهایی زمان بندی مصاحبه دکتری 1403 رشته حکمت متعالیه

09 06 2024

مدارک مورد نیاز فیزیکی جهت مصاحبه

13 06 2023

اطلاعیه دستورالعمل برگزاری امتحانات پایان نیم سال

همایش ها

نمایشگر دسته ای مطالب

11 11 2023
336

مراسم آشنایی نو دانشجویان با دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا

مراسم آشنایی نو دانشجویان با دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا در روز شنبه سیزدهم آبان ساعت 11 الی 12:30 در تالار مولوی برگزار شد.

بیشتر ...
23 09 2023
6600

نشست هم اندیشی سالانه اساتید گروه معارف اسلامی با حضور نمایندگان محترم معاونت آموزشی نهاد رهبری و ریاست محترم دانشگاه الزهراء(س)

گروه معارف اسلامی

بیشتر ...
02 07 2023
2007

برگزاری نشست علمی مفهوم سنجی و ارزیابی روایات دحوالارض و مرکزیت کعبه در زمین

گروه علوم قرآن و حدیث

بیشتر ...
02 07 2023
334

سخنرانی با عنوان «کشف محور موضوعی سوره با روش تحلیل محتوا» برگزار شد.

با محوریت سوره حج

بیشتر ...
02 07 2023
311

نشست علمی با موضوع «روش کشف محورهای کلی سور قرآن»

سخنران: خانم مریم احدیان

بیشتر ...
10 06 2023
310

برگزاری نشست علمی "مولانا و تلاقی معنویت گرایی هندی و اسلامی"

گروه پژوهشی مطالعات هند

بیشتر ...
07 06 2023
304

سخنرانی عضو هیئت علمی گروه ادیان و عرفان دانشگاه الزهرا(س) در همایش بین المللی صلح و حل منازعه

گروه ادیان و عرفان

بیشتر ...
14 05 2023
2101

برگزاری دوره پاسخ به پرسش ها و شبهات اعتقادی

گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی

بیشتر ...
10 05 2023
403

برگزاری نشست "معرفت برتر"

گروه پژوهشی مطالعات هند

بیشتر ...
09 05 2023
381

برگزاری رویداد کارآفرینی اینترنتی

گروه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی

بیشتر ...
14 03 2023
322

ایراد سخنرانی دکتر شهناز شایان فر در هفتاد و نهمین پیش نشست علمی کنگره بین المللی علامه طباطبایی

گروه فلسفه و کلام اسلامی

بیشتر ...
14 03 2023
2139

برگزاری جشن بزرگ «حال خوب، زندگی خوب»

گروه معارف اسلامی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهراء(س)

بیشتر ...
14 03 2023
2030

برگزاری سلسله نشست با عنوان «ایمان، عقلانیت و اخلاق»

گروه معارف اسلامی

بیشتر ...
14 03 2023
369

برگزاری کرسی آزاداندیشی دکتر متین سادات عرب زاده با عنوان «ایمان عقلانی-اخلاق ایمانی»

گروه معارف اسلامی

بیشتر ...
14 03 2023
372

سخنرانی دکتر متین السادات عرب زاده در نشست «نقش آفرینی زنان در جامعه پردازی، پیشرفت و توسعه اجتماعی»

گروه معارف اسلامی

بیشتر ...
12 03 2023
386

برگزاری نشست زنان و جامعه ظهور

گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی

بیشتر ...
12 03 2023
2161

برگزاری کارگاه «اندیشه ورزی و اصول عقاید»

گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی با همکاری گروه معارف اسلامی

بیشتر ...
11 03 2023
315

برگزاری دورۀ وحدت وجود و دقایق آن از دیدگاه محی‌الدین ابن عربی

گروه ادیان و عرفان

بیشتر ...
11 03 2023
1958

سخنرانی دکتر شهناز شایان فر در دوره آموزشی «دانشگاه کرامت محور، خدمت کرامت محور»

گروه فلسفه و کلام اسلامی

بیشتر ...
05 03 2023
337

کارگاه تجربه کاوی آمادگی مصاحبه دکتری و تقویت رزومه در فرصت تعطیلات نوروز

تاریخ:1401/12/22 ساعت: 13

بیشتر ...

رویداد‌های آینده

آرشیو

نمایشگر دسته ای مطالب

28 05 2025

کرسی ترویجی: بررسی مقایسه ای اندیشه های جهانی مولوی و گاندی

 

26 05 2025

آشنایی با فرآیند ایده بازار (ویژه دانشجویان دانشکده الهیات)

مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری دانشکده الهیات برگزار می کند: آشنایی با فرآیند ایده بازار (ویژه دانشجویان دانشکده الهیات) سه شنبه، ۶ خرداد ۱۴۰۴. ساعت ۱۱:۱۵ - ۱۲ مکان: ساختمان خوارزمی، طبقه چهارم، سالن مولوی، اتاق ۴۰۴.

25 05 2025

نمایش و تحلیل فقهی-حقوقی سریال آقای قاضی در مباحث زنان و خانواده

گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری انجمن علمی دانشجویی فقه و مبانی حقوق اسلامی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) برگزار می‌کند: نمایش و تحلیل فقهی-حقوقی سریال آقای قاضی در مباحث زنان و خانواده با تحلیل سرکار خانم دکتر زهرا سادات       میرهاشمی       •ریاست دانشکده الهیات       •پژوهشگر حوزه حقوق خانواده یکشنبه ۴ و ۱۱ خرداد ماه     ساعت: ۱۲:۱۵ الی ۱۳:۰۰ مکان: ساختمان خوارزمی, کلاس ۳۰۵ ویژه دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)

21 05 2025

سلسله رویدادهای نردبان

گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا (س) با همکاری گروه پژوهشی مطالعات میان رشته ای قرآن و حدیث و مرکز نوآوری و شکوفایی، نشستی ویژه برای انتقال تجربه و ایده‌پردازی در حوزه کسب و کارهای قرآنی و حدیثی برگزار می‌کند: مهمان ویژه: سرکار خانم محدثه کریمی‌نیا، حافظ قرآن کریم، دانشجوی دکتری علوم قرآن و حدیث و طراح دوره‌های کوثر (انس و تدبر در قرآن، نهج البلاغه و…) میزبان : دکتر فریده امینی زمان: پنجشنبه، ۱ خرداد ۱۴۰۴، ساعت ۱۰ صبح مکان: آنلاین، از طریق لینک گروه پژوهشی مطالعات میان رشته‌ای قرآن و حدیث: https://meeting.alzahra.ac.ir/ISQHresearch در این نشست، با چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی کسب و کارهای قرآنی و حدیثی آشنا می‌شوید و می‌توانید ایده‌های خود را با خانم کریمی نیا به اشتراک بگذارید. این نشست، بذری برای شکوفایی استعدادهای شما در عرصه کارآفرینی قرآنی و حدیثی است.

13 05 2025

عنوان کارگاه :مهارت دانش جویی

گروه پژوهشی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا(س) با همکاری دانشکده الهیات برگزار می‌کند: عنوان کارگاه : مهارت دانش جویی سخنران: سرکار خانم دکتر فاطمه آبادی عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا(س)، عضو گروه مطالعات میان‌رشته‌ای علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا(س) : 24اردیبهشت ماه ۱۴۰4 ️ : 12:30-14 ساختمان خوارزمی ، طبقه سوم این کارگاه برای شماست اگر: دانشجویید و به دنبال ارتقای مهارت‌های خود هستید. .

11 05 2025

دوازدهمین پیش نشست تخصصی اولین همایش بین المللی مقاومت الهیات

دوازدهمین پیش نشست تخصصی اولین همایش بین المللی مقاومت الهیات سخنرانی اول: زنان و مقاومت دکتر آمنه باقری ( عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه الزهرا(س) سخنرانی دوم؛ جلوه های مقاومت زنان در قرآن کریم دکتر زهرا سادات میرهاشمی ( عضو هیات علمی گروه فقه و مبانی حقوق اسلامی) چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۸ تا ۱۰ مکان برگزاری: ساختمان خوارزمی طبقه ۴، کلاس ۴۰۱

پیوند ها

گالری تصاویر

نمایشگر دسته ای مطالب

FTP
تقویم آموزشی
سامانه گلستان
پست الکترونیک
سامانه نظام پیشنهادات
سامانه تکریم ارباب رجوع
علم سنجی اعضای هیئت علمی