گزارش وبینار"مهارت های آموزش و ترویج قرآن کریم" مورخ 99/9/22

22 12 2020 00:00
کد خبر : 12347128
تعداد بازدید : 37

 وبینار"مهارت های آموزش و ترویج قرآن کریم" از سوی گروه علوم قرآن و حدیث با همکاری حلقه مطالعات شناختی در تاریخ شنبه 22/ 09/ 99 ساعت 13-15 با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف رشته الهیات با مهارت ها و روش های تدریس، ترویج و تبلیغ قرآن کریم برگزار شد.
این وبینار با همکاری خانم دکتر فاطمه آبادی به عنوان دبیر نشست و سخنرانی سرکار خانم دکتر فاطمه حبیبی انجام شد.
خانم دکتر حبیبی در ابتدای مباحث خود به اهمیت کسب علم ودانش همچنین رعایت شأن استاد در آیات و روایات، اصول عمومی کلاس داری و ویژگی های فردی و اخلاقی معلمان قرآن پرداختند.
در ادامه به تاریخچه آموزش قرآن کریم و اهمیت آن، همچنین صلاحیت های قرآن آموزان اشاره کردند.
دکتر حبیبی در بخش دیگری از این وبینار به موضوع فرهنگ و فرهنگ سازی و جایگاه آن در نظام توسعه فرهنگ قرآنی پرداختند. از جمله مباحثی که در این وبینار مطرح شد می توان به آموزش روش های مختلف تدریس قرآن کریم، اصول مهم در تفسیرگویی و نیز گونه های مختلف محصولات تبلیغی - آموزشی در حوزه آموزش قرآن کریم اشاره کرد.
در پایان وبینار دقایقی به پرسش و پاسخ میان حاضران در وبینار و سخنران محترم در ارتباط با مباحث مطرح شده اختصاص یافت .