در روز یکشنبه به تاریخ 99/9/2 برای دانشجویان نو ورود رشتهی ادیان و عرفان، وبینار معرفی توسط انجمن علمی گروه ادیان و عرفان برگزار شد. سخنرانان خانمها دکتر هوشنگی، دکتر شاهنگیان و آقای دکتر جوانی به علاوهی دبیر انجمن خانم زکی بودند.
در آغاز، فیلمی کوتاه از فضای دانشگاه به جهت آشنایی نسبی دانشجویان پخش شد و سپس اسلایدهایی با محتوای اطلاعات آموزشی، شناساندن اساتید و همچنین یک تعریف کلی از رشته ی ادیان که شامل :1-ادیان، سنت های دینی مختلف2-عرفان و تصوف3-کلام و تاریخ فرق می شود، بر روی صفحهی اسکای روم نمودار شد.
رئوس کلی مطالب مطرح شده از سوی هئیت علمی گروه و همچنین دبیر انجمن علمی بدین صورت است: 1- دانشجویان حدالامکان سعی داشته باشند که واحدهای ارائه شده را با ورودی خویش و طبق برنامهی آموزشی بردارند. 2- بر تقویت زبان انگلیسی و عربیشان همت گمارند. 3-دانشجویان ارشدی که رشتهشان در دورهی کارشناسی غیر از ادیان بوده، بهتر از در کلاسهای کارشناسی هم در راستای تحصیلات تکمیلی خود شرکت کنند. 5-بسیار مهم است که با انجمن علمی همکاری داشته باشند و بدین شکل باعث پیشرفت خود و انجمن باشند.