این نشست با عنوان " کاربست ریشه شناسی در مطالعات قرآنی: مطالعه موردی «القوامون» و«اضربوهن» " با سخنرانی دکتر ناهید حسین نتاج عضو گروه پژوهشی مطالعات میان رشته ای قرآن و حدیث برگزار شد
مدرسه بهاره مطالعات میان رشته ای قرآن و حدیث با همت اعضای گروه پژوهشی و با هدف مهارت افزایی پژوهشی و درآمد زایی در قالب 5 نشست تخصصی و طی 10 ساعت از تاریخ 1 خرداد تا 10 خرداد 1402 برگزار شد.
دکتر ناهید حسین نتاج، دربخش ابتدایی سومین نشست، به مباحث مقدماتی در خصوص معناشناسی تاریخی و سپس به طور خاص به مراحل ریشه شناسی این دو واژه قرآنی پرداخت. در پایان، یافته های پژوهش منتج به این شد که ماده (ق و م) به معنای مراقبت و سرپرستی و ماده (ض ر ب) به معنای روی گرداندن است.شایان گفتن است که یافته های این پژوهش، متفاوت از آراء عموم مفسرین و هم چنین فرهنگ های عصر نزول بود.
این نشست با حضور 15 شرکت کننده در تاریخ 1401/03/06، ساعت 17 الی 19 بصورت مجازی برگزارشد.