۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۴ مهر
گزارش برگزاری دومین جلسه پایداری
ارسال شده در تاریخ 1398/07/12
آقای دکتر ترابی روز چهارشنبه دهم مهرماه ساعت 13 تا 15 در دانشکده الهیات، دومین جلسه پایداری اسلامی را برای هیات رییسه و مدیران گروه های علمی دانشکده الهیات برگزار نمودند.
در این جلسه در خصوص شیوه های مختلف تاثیر دانشکده و دانشگاه در قلمروهای توسعه اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی اعم از دانشجویان تا کارمندان و کارکنان و اعضای هیات علمی و محیط پیرامون دانشگاه و در نهایت سطوح مختلف اجتماع توضیح انجام گرفت.
این که دانشگاه ها تا چه حد می توانند در فقر زدایی، رفع مشکلات معیشتی و گرسنگی، رفاه اجتماعی، بهبود وضعیت مردم، مساعدت به حفظ و نظافت محیط زیست و اهتمام به مدیریت سبز نقش داشته باشند از موارد مطرح در این نشست بود.
همچنین در این جلسه در باره میزان تاثیر دانشگاه در ایجاد زمینه های مختلف توسعه پایدار با تاکید بر استفاده از آموزه های مرتبط دینی و مساعدت به گسترش رفاه عمومی، رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بحث و گفت و گو صورت گرفت.

ریاست دانشکده الهیات خانم دکتر الهویی نظری از آقای دکتر ترابی به سبب ارایه این بحث تشکر نمودند.
معاون پژوهشی دانشکده الهیات آقای دکتر حجت الله جوانی در خاتمه از جناب دکتر ترابی به سبب حضور و ارایه دیدگاه های مربوط به توسعه پایدار و تبیین این مبحث بسیار مهم برای مدیران دانشکده و کوشش برای نشان دادن اهمیت اهتمام آنها به مسایل اجتماعی و مباحث مربوط به توسعه و پایداری اظهار سپاس نمودند.

• جلسه_0