۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۴ مهر
استارت آپ فضای مجازی
ارسال شده در تاریخ 1398/07/10
با توجه به این که استارت آپ فضای مجازی می تواند بستر مناسبی برای کارآفرینی و تولید محتوا برای اساتید و دانشجویان رشته های الهیات باشد. مدیر گروه علوم قرآن و حدیث جلسه اولیه ای با حضور آقای حسین سلطانی عضو سازمان فضای مجازی سراج روز شنبه 6 مهرماه ساعت 8 الی 10 در اتاق گروه علوم قران و حدیث جلسه ای تشکیل شد. بنا به مراتب، اولین پیش رویداد روز دوشنبه 8 مهر ساعت 8 با حضور جناب آقای سلطانی و دانشجویان دکتری علوم قرآن و حدیث در کلاس 317 برگزار شد. در این نشست جناب آقای سلطانی در رابطه با ایجاد گروه فکر، جمع آوری و بررسی مقالات و کتب مربوط به بازیهای قرآنی مناسب با سنین مختلف کودکی و نوجوانی، همچنین بررسی و دسته بندی فیلم ها و بازیهای تولید شده دینی برای این سنین، دانشجویان را به چند گروه تقسیم و وظایف را را مشخص کرد و نیاز به مشارکت با گروه های فنی را نیز توضیح دادند.

در این رابطه قرار شد طی چند کارگاه قبل از انجام امور جمع آوری و بررسی، با عناوین: بازی و انواع ژانرهای آن چیست، و اصول اولیه طراحی بازی برگزار شود تا هنگام بررسی ذهن افراد شناخت و جهت دهی لازم را داشته باشد.

• استارتاپ_0